WeDo CMS 2009

FAQ

Aanmelden

Hoe meld ik mij aan voor WeDo CMS?

Op dit moment kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@wedocms.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Hoe kan ik een module aanschaffen?

Op dit moment kunt u een module alleen nog activeren of aanschaffen door ons te mailen of door ons contactformulier in te vullen. Binnenkort komt de mogelijkheid er dat u dit online via onze website kunt regelen.

Uit welke domeinnamen kan ik kiezen?

U kunt in principe uit alle domeinnamen kiezen die u maar kunt bedenken. U kunt natuurlijk alleen een domeinnaam kiezen die nog niet in gebruik is.

Installeren

Ik heb al een server of website, kan WeDo hier ook op worden geïnstalleerd?

Ja WeDo kan hierop worden geïnstalleerd. Wij raden u echter wel aan om een compleet pakket bij ons te nemen, zodat wij u de beste service kunnen bieden. U kunt altijd nog het domeinnaam dat u heeft doorlinken naar de nieuwe server. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Kan WeDo op elke willekeurige website worden geïnstalleerd?

Ja dit kan. Wij bouwen WeDo zo in uw website dat alles naar wens werkt. Ook verzorgen wij het ontwerp van bijvoorbeeld een nieuwe website.

Modules

Als een module niet in de lijst met modules staat, hoe kan ik er dan één op maat krijgen?

U kunt de wensen van uw module naar ons mailen of ons contactformulier in vullen. Wij nemen dan contact met u op en zorgen dat uw wensen worden verwerkt tot een goede module.

Betalingen

Wanneer krijg ik de facturen van WeDo?

Wij sturen u eens per drie maanden een factuur voor de gebruikte modules in die maanden. Ook kunt u kiezen voor automatische betaling, zo vergeet u niet om uw modules te betalen en dit scheelt ook aanzienlijk in uw administratie.

Wat kost een domeinnaam mij?

Het eerste jaar bieden wij u het domeinnaam gratis aan. Hierna ligt het aan het soort extensie dat uw domeinnaam heeft. Meer informatie over de kosten van een domeinnaam vindt u op de website van WHG Design.

Overige vragen

Hoe vaak wordt er een back-up van mijn bestanden gemaakt?

Er wordt elke dag een back-up van uw bestanden gemaakt. Dit is om te zorgen dat uw gegevens in geval van een crash toch bewaard zullen blijven.

Hoe kan ik het aangeven als ik hulp nodig heb?

U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@wedocms.nl of door ons contactformulier in te vullen. U krijgt hier binnen 24 uur reactie op.

Staat uw vraag hier niet tussen? Stel de ze dan door ons contactformulier in te vullen of mail ons op info@wedocms.nl.

Bestel of bekijk de rondleiding.