WeDo CMS 2009

Werking

Bespaar tijd en geld met WeDo CMS.

WeDo is speciaal ontworpen om het beheren van websites zo eenvoudig mogelijk te maken. Iedereen met een beetje kennis van computers kan nu makkelijk zijn eigen website bijhouden. Bekijk de standaard mogelijkheden van WeDo.

Simpel paginabeheer

U kunt heel eenvoudig pagina's maken, bewerken, verwijderen en sorteren. Ook is het maken van subpagina’s heel eenvoudig door simpel pagina's op te pakken en te slepen.

WYSIWYG Editor

Er wordt voor het aanpassen van pagina's, nieuwsberichten etc. gebruik gemaakt van een "WYSIWYG Editor". WYSIWYG letterlijk vertaald is: What You See Is What You Get, dit betekent dat wat u in de editor maakt ook zo op de website verschijnt.

MediaDeck

Gebruik het MediaDeck voor het uploaden van afbeeldingen, filmpjes, documenten, PDF files en andere soorten van media. Hier kunt u uw mediabestanden beheren en ze gemakkelijk in uw webpagina’s verwerken.

Gebruikersbeheer

Voeg makkelijk meerdere gebruikers toe die uw website kunnen beheren. U kunt elke gebruiker verschillende rechten geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een gebruiker de rechten geven om alleen nieuwsberichten te mogen plaatsen.

Gratis updates

Onze mensen zijn voordurend bezig om te zorgen dat WeDo “up-to-date” blijft. Daarom krijgt uw WeDo systeem regelmatig een update. U hoeft daar zelf niets voor te doen en dit kost u helemaal niets. Het kan ook zijn dat uw tips voor het verbeteren van WeDo worden doorgevoerd en zo in een update belanden.

Bestel of bekijk de rondleiding.